A dictionary of Japanese food : ingredients & culture / Richard Hosking
データ種別 | 図書 |
---|---|
版 | 1st ed |
出版者 | Boston : Tuttle Publishing |
出版年 | 1996 |
本文言語 | 英語,日本語 |
大きさ | 239 p. : ill. ; 21 cm |
書誌詳細を非表示
別書名 | 表紙タイトル:外国人のための日本料理事典 : 和英・英和 |
---|---|
一般注記 | Bibliography: p. 239 "Nominated for the 1997 Glenfiddich food book of the year award"--Cover |
著者標目 | Hosking, Richard |
件 名 | LCSH:Cookery, Japanese -- Dictionaries
全ての件名で検索
LCSH:Japan -- Social life and customs -- Dictionaries 全ての件名で検索 BSH:料理(日本) -- 辞典 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TX724.5.J3 DC19:394.1/0952 NDC8:596.21 NDC7:596.11 |
書誌ID | L000189671 |
ISBN | 9780804820424 |
NCID | BA58119319 |